Iloiset kauden päättäjäiset, myös kuvina

19.5.2010

Piiitkä taitoluistelukausi päättyi ti 18.5.2010 ainakin osalla luistelijoista kauden päättäjäisiin. Ne pidettiin ensimmäistä kertaa Törnävä-salissa, jonne mahtuu n. 500 ihmistä istumaan. Vielä tällä kertaa tyhjiäkin paikkoja jäi, mutta hyvin väkeä oli lämpimän ja jopa painostavan iltapäivän päätteeksi tullut paikalle. KUVIA löydät aivan jutun lopussa olevan linkin kautta.

Kaikki luistelijat saivat muistomitalit kuluneesta kaudesta. Lisäksi erikoispalkinnoilla palkittiin joka ryhmästä yksi luistelija, ja myös perinteiset kiertopalkinnot löysivät haltijansa illan mittaan. Myös seuraväkeä muistettiin "Respect-hengen" mukaisesti eli seuratyön tekijöiden panosta arvostaen.

Luistelukoulujen ja Jatkoryhmien palkittavat kaudella 2009-2010
Jokaisesta ryhmästä jaetaan palkinto luistelijalle, joka on ollut ryhmässään motivoitunut, reipas ja innokas harjoittelija, joka on aina jaksanut harjoitella iloisella mielellä ja on esimerkillään tsempannut myös muita luistelukavereita.

Luistelukouluryhmät:
Nasut: Helena Heinonen
Ruut: Veera Mäkinen
Nalle Puhit: Emma Majamäki
Kanit: Sanni Tervala

Jatkoryhmät:
Kengut: Isa Ojajärvi
Pöllöt: Emma Taipalus
Tikrut: Eerika Kujanpää

Erityislasten ryhmä Ihaat:
Iiro ja Ville Nuottajärvi

Erityismaininta hyvästä ideasta luistelutunnille:
Tikrut: Matilda Haapala


Kehitysryhmät;

Kehitys 2 Nina Talvilahti
Kehitys 1 Anniina Hietala

IF-ryhmät;

IF 3 -ryhmä Anni Rinta-Keturi

IF 2-ryhmä Petra Sandvik

IF 1-ryhmä Loretta Ojala

Kilparyhmät;

Kilpa 3 -ryhmä Lotta Kulmala

Kilpa 2 -ryhmä Janina Ahokas

Kilpa 1 -ryhmä Emmi Hämäläinen

Kuntoluistelu;

Riina Lehtipää

Muodostelmaluistelu

Riverettes-ryhmä Eija Lehtinen


Erikoispalkinnot

Beritin malja; Emmi Kurunsaari

”Maljan saa haltuunsa vuodeksi sellainen Seinäjoen Taitoluistelijoita edustava kilpaluistelija, joka kauden aikana on harjoitellut esimerkillisen ahkerasti ja jonka käyttäytyminen on urheilullista ja toverillista. Mikäli sama luistelija saa maljan kolme kertaa on malja luovutettava hänelle omaksi.”

Taikaluistinmalja; Vilma Kjäll

"Malja annetaan vuodeksi haltuun sellaiselle Seinäjoen Taitoluistelijoita edustavalle kilpaluistelijalle, joka kilpailee ensimmäistä kauttaan. Luistelija on kehittynyt merkittävästi kauden aikana ja on harjoitellut esimerkillisen ahkerasti. Myös hänen esiintymisessään on luistelun iloa, yritystä ja taiteellisuutta."

Tsemppimalja; Piia Hautamäki

”Malja annetaan vuodeksi haltuun sellaiselle Seinäjoen Taitoluistelijoita edustavalle luistelijalle, joka on kauden aikana on osallistunut aktiivisesti kaikkiin harjoituksiin ja on osoittanut reiluutta muita luistelijoita kohtaan. Palkinnon saajan päättää seuran johtokunta.”

Seuran paras taitoluistelija 2010; Jasmiina Ahokas

Vuoden ohjaaja; Jennika Rislakeus

Valmentajat; Vladimir Kuksinski ja Tatiana Kuksinskaja, Anniina Mäkelä, Heidi Salmenkangas sekä Marianna Peltola

Ohjaajat; Kristiina Kallio, Miisa Koivumäki, Laura Haapala, Mari Nordberg, Katja Viertoma, Emmi Kurunsaari, Jennika Rislakeus, Satu Hautala, Elina Wahlsten, Tiina Yli-Karhu, Janina Ahokas, Piia Hautamäki, Emmi Hämäläinen, Anni Kurunsaari, Julie Rislakeus, Erika Wahlsten, Ani-Sofia Hietala


Seuraväen palkitut:

Eniten arpoja myyneet; Mika Koivumäki, Tiina Näsi ja Tiina Yli-Karhu

Kauden luistelijaperhe; Kohtalan perhe

Lions Club Törnävän 150 euron stipendi; Talvilahden perhe. Kaksi tytärtä luistelee ja äiti on osallistunut innokkasti erilaisiin talkoisiin ja ollut oma-aloitteinen erilaisissa kehitysasioissa.

Ryhmävastaavien huomioiminen; Ritva Ahokas, Kaija Loppi, Heidi Männikkö, Annette Hietala,Virve Hirvilampi, Anne Mörsky, Tarja Sandvik, Terhi Jouppila

KUVIA PÄÄTÖSTILAISUUDESTA LÖYDÄT TÄÄLTÄ!