Pelaamalla Veikkaus-pelejä seuran nettisivujen kautta tuet Seinäjoen Taitoluistelijoita

11.4.2010

Veikkaus ja Seinäjoen Taitoluistelijat ovat aloittaneet yhteistyön ns. verkkokumppanuuden kautta.

Käytännössä tämä Veikkauksen ja SeiTl:n verkkokumppanuus tarkoittaa, että jos seuran nettisivuilla vierailleet pelaavat esim. Lottoa tai muuta Veikkauspeliä seuran nettisivujen kautta, saa seura nuorisotoiminnan tukemiseen pienen ripusen pelipanoksesta (vastaavasti kuin esim. pelikioskit). Tämä ei ainakaan vähennä mahdollisuuttasi voittoihin, mutta samalla tuet vaivattomalla tavalla seuran toimintaa.

Linkitys vie pelaajan Veikkaus Oy:n nettisivuille, missä vahvasti suojatut yhteydet takaavat pelaajalle turvallisen tavan pelata Veikkaus-pelejä.


SeiTl:n sivuilta linkkiä klikkaamalla pelaaminen EI PIENENNÄ mitenkään pelaajan panosta, vaan seuralle tuleva osuus tulee Veikkauksen markkinointivaroista. Voit osallistua seuran varainhankintaan hyvin vaivattomalla tavalla, etkä menetä mitään – voit päinvastoin voittaa! Seinäjoen Taitoluistelijat ry käyttää Verkkokumppanuuden kautta kertyvän ”lisähyvän” kaikkien luistelijoiden hyväksi, esimerkiksi kauden päättäjäismuistamisten hankintaan.


Jos aikuisella tiedotteen lukijalla ei ole vielä Veikkauksen nettipelitunnuksia, hän voi hakea linkistä avautuvalla Veikkauksen nettisivulla itsellesi ”pelitilitunnuksia”.


SIKSI JATKOSSA KANNATTAA PELATA VEIKKAUKSEN PELEJÄ – ja käyttää pelaamiseen Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n omien nettisivujen linkkejä! Pelaajalla tulee olla ikää vähintään 18 vuotta.