Seinäjoen taitoluistelijat menestyivät kisoissa

2.11.2009

Kulunut viikko oli vauhdikas kilpailuissa: viime viikonloppuna oli kisat kotihallissa, Pyhäinpäiväviikonloppuna järjestettiin samanaikaisesti kilpailut sekä Keuruulla että Raumalla. Keuruulla oli KeuPa HT:n kutsukilpailut ja Raumalla Junioreiden valintakilpailut.

Sunnuntaina 25.10. järjestettiin kutsukilpailut Seinäjoen vanhalla jäähallilla, ja seurastamme osallistui kilpailuihin 43 luistelijaa. Kaikkiaan luistelijoita oli yli 130 Oulu-Pori –akselilla. Jäällä nähtiin hienoja suorituksia ja itsensä ylittämisiä.

Keuruulla järjestettiin lauantaina 31.10. kilpailut, ja seuraamme edusti siellä 20 luistelijaa. Taso kilpailuissa oli kohtuullisen kova, mutta mm. Anniina Tall Minit 2000 –sarjassa sekä Katja Viertoma ja Janina Ahokas Aluejunioreissa saavuttivat mitalisijan.

Raumalla järjestettiin lauantaina 31.10. junioreiden karsinta-kilpailut, joissa osallistujia oli reippaasti yli 30 luistelijaa eri puolilta Suomea. Seinäjoen Taitoluistelijoita edustivat Piia Hautamäki, Anni Kurunsaari ja Miisa Koivumäki. Lyhytohjelmasta jatkoon selvisi Miisa Koivumäki sijoittuen 21:ksi. Vapaaohjelmassa Miisa paransi sijoitustaan hurjasti, sillä hän sijoittui vapaaohjelmassaan upeasti 8:ksi ja loppusijoituksissa 13:ksi.